Wie is Elena


orthomoleculair arts limburg
orthomoleculaire voedingsdeskundige

De kracht achter Slimline Limburg: Drs Elena Karnaukhova – Hiel

Wie is Elena?

Kies je voor Slimline Limburg, dan ga je samen aan de slag met voedingsdeskundige, leefstijlcoach en orthomoleculair therapeute Drs Elena Karnaukhova. Zij zet haar jarenlange kennis en ervaring in om jouw lichaam en geest weer in balans te krijgen op basis van haar succesvolle aanpak.

Achtergrond.

Elena is Kazachstaanse van origine, maar woont sinds 2007 in Zuid-Limburg. In haar geboorteland was ze beroepsatleet. Vanaf deze periode begon voeding een steeds grotere rol te spelen in haar leven. Tijdens haar universitaire studie Menselijke Biologie kampte ze op 23-jarige leeftijd met een zware burn-out, die ze zelf overwon. Toen ze in 1999 naar Wales (GB) verhuisde begeleidde ze veel mensen succesvol met afvallen.

De liefde bracht Elena naar Zuid-Limburg, waar ze verder studeerde (Nutrition & Metabolism, Universiteit Maastricht) en ook de opleidingen tot gewichtsconsulente en orthomoleculair therapeut succesvol afrondde. Sinds 2012 heeft ze een eigen praktijk, nu in het centrum van Valkenburg, Zuid-Limburg.

Hobbies: duurzaam tuineren, gezellig met het gezin en het hondje spelen!

Jaren geleden had ik last van Burn-Out, emotionele break down, prikkelbare darm syndroom, lekkende darm en voedsel intolerantie. Nu gebruik ik mijn ervaring en kennis om andere mensen te kunnen helpen dezelfde of andere aandoeningen te overwinnen 🙂

Voor een persoonlijke advies neem contact met mij op