Tips afvallen


afvallen limburg.
afvallen tips

Van die overtollige kilo’s af?

Wil je afvallen? Fantastisch!

Laten we eerst een paar afvalmythes weerleggen:

Je valt af zodra je minder eet?!

Niet altijd waar. Sommige mensen gaan juist afvallen als ze meer eten. Het klinkt ongelofelijk, maar het is echt waar. Dat komt omdat je metabolisme beter op gang komt als je geregeld en genoeg eet.

Je bent wat je eet!?

Ook niet altijd waar. Je bent eigenlijk wat je verteert. Je darmen moeten in goede conditie zijn om al het goeds (of verkeerds) dat je naar binnenwerkt op te nemen in je lichaam. Je darmen zijn daarom de poort naar een goede gezondheid!

Tips afvallen: Als je wilt afvallen, moet je minder vet eten?!

Nee hoor! Je moet alleen de juiste vetten uitzoeken. Dus liever geen bamihap of zak chips, maar een lekkere avocado of een handje vol nootjes.

tips afvallen
snel afvallen tips: door sporten

Je moet sporten om af te kunnen vallen.

Sporten helpt om je stofwisseling te activeren, waardoor je meer vet verbrandt en spieren kweekt. Toch is het niet altijd nodig om te sporten en moeten sommige mensen juist meer ontspannen. Door ontspanning krijg je een betere hormoonbalans die helpt bij het afvallen.

Slimline Limburg pakt afvallen anders aan dan de meeste methodes. Er wordt niet gewerkt met een bepaald dieet, want diëten werken niet om duurzaam af te vallen.

Je wilt toch niet je leven lang op dieet, maar wel je leven lang slank blijven? Daarom gaat het bij Slimline Limburg om het aanpassen van je leefstijl: slimmer eten en meer ontspannen.

Klaar om al deze nieuwe kennis in te zetten om succesvol af te vallen? Bereik samen met Elena jouw streefgewicht en maak een afspraak om te bepalen wat de allerbeste strategie is.

leefstijlcoach maastricht
Drs. Elena Karnaukhova – Hiel. Nutrition & orthomoleculaire deskundige