Samen gezond afslanken


Samen gezond Afslanken”/Energie booster cursus

begint 14.04.16 bij de fysiopraktijk Valkfysio  in Valkenburg, Berkelplein 216 /A.

Wil je liever met de steun van een groep afvallen, of vind je de kosten van individuele begeleiding te hoog? Dan is de groepsbegeleiding misschien wel iets voor jou.

Slimline Limburg biedt een programma “Samen gezond afslanken/ Energie booster” van 8 bijeenkomsten met minimaal 3 tot maximaal 6 medecursisten.

Alle deelnemers krijgen een FitCoach programma. FitCoach is je stok achter de deur, je inspiratie- en educatiebron om dievolgende stap te maken naar een vitaler leven.

  • Testen: koolhydraatverslaving, verlaagde verbranding, hyperinsulinemie, traag werkende schildklier, adrenale stress en darm dysbiose.
  • Thema’s: meer energie door juiste voeding, beweging, ontgiften, obstipatie, ontspannen, voedingssupplementen, prikkelbare darmen, beweging, krachtoefeningen en stress klachten.

Elke bijeenkomst duurt anderhalf uur. Bij binnenkomst zijn er gezonde hapjes en drankjes en we gaan op de weegschaal. Vervolgens bespreken we het thema van de week en bespreken de  opdrachten die de vorige keer zijn meegegeven. Daarna is er tijd voor alles wat ter tafel komt.  Je kunt je vragen kwijt bij een deskundige en vind motivatie bij je lotgenoten.

Wat krijgt je van mij:

– Voedingsdagboek  – Recepten – Variatielijst  –  Beweegplanner –  Fitcoach programma –  Testen –  Huiswerk

– Opdrachten – Overzicht van oefeningen –  Samen oefeningen doen – Motivatie en ondersteun

De kosten – 210 euro per 8 bijeenkomsten. 

Op tijd aanmelden. Ik zou graag met elke deelnemer het kennismakingsgesprek willen hebben.

Tot ziens,

Gezonde groet,

Elena


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


','' ); } ?>