kokos

Afvallen door gezonde voeding te eten of even zeggen – juiste voeding en met mate.

afvallen

 

 

 

 

 

Steeds meer mensen denken dat ze minder moeten eten om slanker te worden. Het gaat er niet om dat je minder eet, maar dat je kiest voor juiste voeding die je kunt verteren en die je energie geeft. Want je krijgt alleen meer spiermassa wanneer je de juiste voedingsstoffen inneemt. Meer spiermassa betekent een hogere (vet)verbranding. Hoe vaak moet je eten:  3x per dag hoofd maaltijd en 3x gezonde tussendoortjes. Wat hebben we nodig: koolhydraten, eiwitten, vetten, vitaminen, mineralen en spoorelementen. Welke tussendoortjes: ei, groenten, fruit, yoghurt, nootjes, sojabonen etc.

Begin NU jouw voedingspatroon, bewegen en rust momenten aan te passen!

Afvallen door gezonde voeding te eten of even zeggen – juiste voeding en met mate.

Heb je vaak hoofdpijn, voel je je moe en heb je weinig energie, heb je een (paar) kilo’s teveel die je maar niet kwijt kunt raken? Klinkt dit bekend? Heb je er ooit bij stil gestaan dat je voeding en lifestyle de oorzaak kan zijn?

In ons dynamische leven willen we de hele dag veel bereiken en vergeten we op tijd te eten en te drinken, halen we iets snels onderweg dat teveel calorieën, suiker en zout bevat. Vergeten we voldoende te drinken en begint ons lichaam te protesteren met verschillende kwaaltjes zoals hoofdpijn, vermoeidheid, obstipatie, huidaandoeningen of verlies van eetlust.

Met kennis over de juiste voeding, een gezond eetpatroon en leefstijl kun je veel van zulke kwaaltjes voorkomen. Door professionele begeleiding met voedingsdeskundige kunnen je gezondheid, gewicht en leven veranderen. Gezond en fit blijven is meer dan minder eten en meer bewegen, het is een verandering in je leefstijl: voldoende onspannen en slapen, gezond koken en eten, stress minimaliseren en genieten van het leven!

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


','' ); } ?>