Iets voor jou?


slim line

Alternatieve holistische geneeswijze

Is Slimline Limburg iets voor jou? 

Slimline Limburg focust op het optimaliseren van je voeding en je leefstijl, op een manier die bij jou past. Pak je het goed aan, dan kun je samen met Slimline Limburg fantastische resultaten bereiken, zoals die overtollige kilo’s kwijtraken, je darmklachten de baas worden of omgaan met een voedingsintolerantie.

natuurgeneeskundige arts limburg

Natural remedies bij chronische klachten

Gezondheidsklachten

Misschien heb je helemaal geen problemen met je eten, je darmen of iets dat gerelateerd is aan eten, maar loop je met andere klachten. Kijk eens in dit rijtje of jouw klachten erbij staan:

Deze, en heel veel andere klachten, hebben een directe relatie met je voeding. Wist je dat vitamine D een grote rol speelt bij depressie? En dat een burn-out niets anders is dan de uitputting van je bijnierenDe oorzak van eczeem ligt vaak in de darmen en concentratieproblemen kunnen met je bloedsuikerspiegel te maken hebben. De meeste klanten van Slimline Limburg zijn nogal sceptisch over deze relatie in het begin, totdat ze de resultaten ervaren.

alternatieve geneeswijze maastricht

Orthomoleculaire holistische aanpak

  • De alternatieve geneeswijze, orthomoleculaire aanpak van Slimline Limburg kijkt naar de behoeftes van je hele lichaam. Tekorten worden aangevuld en met de individuele coaching, een groepsles of cursus ga ook jij stap voor stap op weg naar een gezondere leefstijl.

alternatieve geneeswijzen maastricht
Voeding & Alternatieve geneeswijze','' ); } ?>