Orthomoleculaire brunch

Thema: Glutenvrij en zuivelvrij eten

  • Lekker. Snel. Gezond!

Als voedingsdeskundige zie ik vaak in de praktijk dat mensen zijn aan het worstelen met het eten. Wat mag je wel eten en wat niet. Mag ik wel gluten of zuivel eten en wat zijn de alternatieven.

Heb je problemen met je gezondheid, last van buikklachten, vermoeidheid, hoofdpijn of huidproblemen? Deze kunnen allemaal een teken zijn van voedingsintolerantie.

Wil je meer weten en hebt je vragen kom dan naar de orthomoleculaire brunch.

Proeven. Vragen. Genieten

Wanneer: 18 September (woensdag) om 11u

Waar: Beutenaken 52, Beutenaken (Het dorpje ligt tussen Gulpen en Slenaken)

Inhoud:

– 11.00 ontvangst in Beutenaken 52 (bij mij thuis)
– 11.15 samen gaan we eerst wandelen of spieroefeningen doen (voor beter vertering en vetverbranding)
– 11.45 begin met het pannenkoeken bakken (bij mooie weer in de tuin) – 12.00 samen lekker smullen
– 13.00-13.30 naar huis gaan

Kosten – 15 p.p.

Graag aanmelden t/m 17 September. Een groep van max 10 personen.

Weet je? Veel aandoeningen en ziektes kunt je voorkomen en zelfs genezen door juiste voeding en leefstijl.

Deze brunch is specifiek gericht naar de voordelen van glutenvrij en zuivelvrij eten.

Profiteer van de gezellige ochtend, vragen stellen aan de orthomoleculaire voedingsdeskundige en eventueel je gezondheid in je eigen hand te nemen.

Misschien tot gauw

Elena Karnaukhova – Hiel. Orthomoleculaire voedingsdeskundige info@slimlinelimburg.nl GSM 0621812286

Volgende bijeenkomst:

  • Ontbijt/Brunch in Oktober. Het datum is nog niet bekent.
  • Thema: Gezonde vetten