Afvallen


Gezond en fitter te worden is belangrijker dan gewoon gewicht te verliezen.

 

 

De begeleiding is gebaseerd op juiste voeding, gedrag verandering, voldoende bewegen, leren te ontspannen en bepaalde vitaminen en mineralen. Doordat zit je lekkerder in je vel, wordt vitaler en meer zin krijgt in het leven! En als de bijwerking de kilo’s zijn af! 

 

Sommige zeggen dat minder eten en meer bewegen gaat je automatisch afvallen. Het is niet altijd waar!

Bij de mensen die niet automatisch kunnen afvallen is er iets anders aan de hand. We gaan samen dieper kijken wat een oorzaak van overgewicht kan zijn. In mijn ervaring er zijn mogelijkheden zoals hormonen zijn in de war, darmdysbiose of/en chronische stress die een grote rol speelt.  In dit geval focus wordt niet op het gewicht gelegd maar op het wellbeing. 

 

Het wordt vaak gezegd “we zijn wat we eet”. Niet helemaal waar. We zijn wat we kunnen verteren. Stel voor dat ik adviseer iemand meer rauwkost te eten bij de prikkelbaredarm syndroom? Het wordt meestal niet verteerd en kost je energie om dit te verteren. Dus voor iedereen wordt een juiste plan van behandeling en begeleiding gemaakt.

 

De begeleiding is in groepen en op individuele basis. Indien je meer resultaat wilt bereiken zou ik individuele begeleiding aanraden. Groepsbegeleiding wordt 2-3 keer per jaar georganiseerd. Tijdens het traject gaan we samen wandelen en spieroefeningen doen.

 

Een aantal testen en vragenlijsten worden gebruikt om een idee te hebben of je hyperinsulinemie, koolhydraatverslaving, leptineresistentie, chronische stress of een trage werkende schildklier hebt.

Nieuw

Ik begeleid mensen online via Skype dus een afstand is geen probleem. Hebt je een interesse zoek mijn gebruikersnaam op Skype – SLIMLINELIMBURG.

 

Samen werking met een leefstijlclub, een fysiopraktijk en een osteopaat.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


','' ); } ?>