Aanbod


Samenwerking met huisarts

Dit kun je allemaal doen bij Slimline Limburg

 

Bij Slimline Limburg kies je uit drie manieren van begeleiding: individuele begeleidingeen groepsles of een workshop, cursus of lezing.

 

Individuele begeleiding

Bij Slimline Limburg mag je altijd eerst langskomen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ga je in behandeling bij Slimline Limburg, dan is het toch fijn om te weten waar je aan toe bent. Besluit je om in te stappen? Welkom bij Slimline Limburg!

 

We beginnen met een intakegesprek (60-90 minuten), – € 80, – waarin we je precieze klachten gaan achterhalen en een behandelplan opstellen.

Tijdens een vervolgconsult (30-60 minuten),  € 60,- kun je het volgende verwachten:

  • Ruim aandacht voor jouw verhaal
  • Professionele begeleiding naar een betere gezondheid
  • Samenwerking met je huisarts, praktijkondersteuner, fysiotherapeut of laboratorium

Korte consulten (20-30 minuten) –  €  30,-

Inloopspreekuur.  Op dinsdags van 11 tot 12 uur. Je kunt zonder afspraak binnen lopen.

 

Het consult kan plaatsvinden in de praktijk in Valkenburg, telefonisch spreekuur of e-consult.

Groepslessen

Geregeld organiseert Slimline Limburg groepslessen omtrent afvallen, detoxen of meer energie. Soms is dat samen makkelijker dan alleen. Kijk in de agenda voor de eerstvolgende groepsles en meld je aan voor de nieuwsbrief om niets te missen.

Groepstarief (90-180 min) – €  50,-

Workshops, cursussen en lezingen

Naast individuele begeleiding en groepslessen organiseert Slimline Limburg ook workshops van een dag(deel), meerdaagse cursussen en lezingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en bekijk de agenda voor de opkomende workshop, cursussen en lezingen.

 

Cursussen op maat voor bedrijven

Slimline Limburg biedt in-company trainingen voor bedrijven. Het overkoepelende thema is altijd het verbeteren van de gezondheid van je werknemers, maar het kan toegespitst worden op een subthema zoals afvallen, het voorkomen van werkstress, gezonder eten tijdens de lunch en het aanpakken van vermoeidheid. Vraag gerust naar de uitgebreide mogelijkheden